Marble Nailpolish.

Jeg har her til aften leget lidt med marble nail polish, som går ud på at man med sin neglelak laver mønstre i vand og så trykker sine fingre i det .. Og idag skulle det så prøves! Jeg bruger depend neglelak, for det er super godt til det – og så er farverne jo uendelige.

Farverne jeg har brugt her er Depend nr. 246 og Depend nr. 227. Som jeg vidst før har nævnt, så ELSKER jeg depend neglelakkene for det stoore udvalg af farver – og ja! så fordi de er så super lækre at bruge 🙂 ..
Jeg ved godt at jeg må billedet har neglelak ud over det hele, men jeg skal lige vente på det er HELT tørt før jeg begynder at fjerne på det – ellers ødelægger jeg bare neglelakken. Og så ved jeg godt, at der er nogle huller i neglelakken, men det var simpelthen fordi det der marble ikke helt ville som jeg ville (øvelse gør mester, right?)Mit forsøg er jo utroligt simpelt, men prøv at se her .. De her er jo fantastiske!

6 tanker om "Marble Nailpolish."

 1. Stubba

  Anja: Jeg følger faktisk mysimplelittlepleasures 🙂 .. Hun laver nogle vildt smarte ting, og ja .. Længe leve youtube-klip. Så kan man rigtig se hvordan det skal gøres 🙂 .. jeg glæder mig til at se dit resultat.

  Svar
 2. Stubba

  Anja: Det er super sjovt (men meget tidskrævende!) .. Jeg skal også prøve igen, skal bare lige have fundet nogle mere farvefyldte farver. Hehe. Tror jeg prøver at lave en DIY på hvordan man kan mixe farverne – kunne det have interesse?

  Svar
 3. Stubba

  Daisy: Hehe. Tak 🙂 .. Jeg er ikke selv helt tilfreds, men nu får de lov at se sådan her ud lidt. Hehe. Jeg er også en klovn til at lade det tørre, men jeg har luret at jeg skal gøre det inden der kommer et eller andet i TVet jeg gerne vil se – for så kan jeg se det imens det tørre, og så ødelægger jeg ikke neglene 🙂

  Svar
 4. Daisy

  Hold op det ser da godt ud. Ja jeg er slet ikke til neglelak, for efter 5 minutter har jeg fået det ridset så det er totalt grimt, så her er mine negle bare altid så kedelige at se på 🙁

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *