Blogudfordring #1: Julepynt

Jeps. 1. decembers udfordring er idag julepynt. Jeg har derfor været rundt i lejligheden og taget billeder af noget af det julepynt vi har fremme i år.

Dette er et uddrag af hvad vi har oppe. Jeg elsker lys, så derfor skulle mine lysestager selvfølgelig stå fremme med røde sløjfer. Jeg har også mit lysfad oppe, som består af de tre fyrfadsglas, spraymalede kogler og lidt kanelstænger. Derudover har jeg en del nisser rundt omkring 🙂

Se de andre blogtøsers bud:

JulieStuhr / monster-mor.blogspot.com
Daisy / daisys-hyggehule.blogspot.com
Chal / chalsbloggeri.blogspot.com
Sara D / mother-blogger.blogspot.com
Tanja / ajnat.dk
Irene / raenne90.blogspot.com
Pernille / pescno.blogspot.com
Belinda / webmor.dk
Julie / 2-th.dk
Inasdesign / inasdesign.blogspot.com
Sabrina / sabrinasblog.dk
Stjernestøv / heidisstjernestov.blogspot.com
Sara Marie / noerkleriget.blogspot.com
Sandra / universbys.blogspot.com
Camilla (Fru Millas Cupcakes) / frumillascupcakes.com
Lisa / everyoneisexpendable.blogspot.com
Barbara / barbarassyslerier.blogspot.com
Julie Søndergaard / enkreativkvinde.blogspot.com
MalleQ / malleq.blogspot.com
Basuna / basuna.dk 
Mette / metteogfrank.dk/mettes
Karina / tungelunden.blogspot.com
Gitte Christine / detindviklet.blogspot.com
Tanja / tanjas-verden.blogspot.com

3 tanker om "Blogudfordring #1: Julepynt"

  1. Stubba

    Julie: Det er heller ikke noget man skal melde sig til, men jeg skrev bare at hvis man ville have at jeg reklamerede lidt for at andre også var med på udfordringen, så kunne man kommentere – og så skriver jeg jer på i mine indlæg ind i mellem:)

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *