Blog challenge – så er det i morgen vi starter!

Jeeeps! Så er det i morgen det er 1. december og det betyder, at det er i morgen vi starter på jule blogchallengen! Er i klar!? Der er stor opbakning på at være med, og det er jo SUPER lækkert! Hvis I vil være med, så husk at kommenter dette indlæg, og så skriver jeg er på listen som jeg laver et indlæg om i morgen! Men indtil videre er følgende blogtøser med på udfordringen:

Skal du også være med?

/ Christina

9 tanker om "Blog challenge – så er det i morgen vi starter!"

 1. Stubba

  Irene: Jeps. Den er på dansk, men jeg er lidt i tvivl om den hedder 'samlede værker' eller 'dramatiske værker'. Jeg kan lige tjekke hvad min hedder, når jeg kommer hjem (jeg er i skole). Det er en hardback jeg har. Ej, hvor fedt med en læder udgave! Det er da lidt unikt.

  Svar
 2. Irene

  Hold da op, på dansk? Er det magen til den i mit indlæg eller?

  Har fundet et super flot udgave, læderindbundet, men på engelsk. Er ikke sikker på, jeg vil få så meget ud af ham på engelsk, selvom det ville være sejt! 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *