Michael Jackson – trial.

Jeg er lidt ked af, at jeg ikke har skrevet om denne sag på min blog – det kunne jeg jo godt have gjort? .. Men nu ser den ud som om, at den er ved at være ovre.

Michael Jacksons læge Conrad Murray skulle idag have sin dom. Og han fik maksimal dom – 4 år i fængsel. Hvis det er rigtig nok, at han dræbte ham .. Så synes jeg da det er aaalt aaalt for lidt! Og hvis nu han ikke gjorde det, så synes jeg det er forfærdeligt at han skulle udstilles sådan. Seriøst, selv eksperterne sagde at man normalt ikke gjorde sådan i sagen – som der blev gjort. Det kan jo kun være fordi de havde valgt at lade sagen være åben så vi andre kunne følge med.

Du kan læse lidt mere om sagen på EB.dk
Conrad Murray idømt fire års fængsel

Eller også kan I bare spørge mig – må indrømme, at jeg ved en del om det .. Eftersom jeg er stor MJ fan!
/ Christina

2 tanker om "Michael Jackson – trial."

  1. Stubba

    Helt sikkert. Det vil folk aldrig glemme. Men stadig. Man burde – når det var sådan en sag, at kunne se ud over at han er kendt. Der burde deres faglighed da vide bedre?

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *