Hesten Henrik.

Ændring: Hvis du har været herinde før, og så tænker ved dig selv “Hmm. Stod der ikke ‘Hesten Hans’ før, så jo. Det gjorde der. Jeg havde bare glemt, at det var Henrik den skulle hedde. Det beklager jeg! Så nu er det rettet. Han hedder Henrik!


Jeg er igang med at male igen. Denne gang har jeg valgt at ændre lidt på den zebra jeg tegnede, og lave det til en hest istedet. Hesten Henrik 🙂 .. jeg er dog kun lige begyndt, men se se! Jeg prøvede lige at tegne den op, som den jo skal til sidst (ligesom Skildpadden Volmer og Uglen Gertrud). Og så giver det jo lige pludselig et helt andet billede!

Nu skal kroppen bare tørre, så den kan få en gang mere. Farven er meget ujævn, så det skal lige rettes. Imellem tiden vil jeg fortsætte med at male noget af det andet. Hold øje med bloggen! For jeg skal nok lave indlæg, når jeg kommer lidt længere.

/ Christina

2 tanker om "Hesten Henrik."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *