Jeg leger fotograf.

Hahaha. Ja okay, en ret dårlig overskrift. Men jeg tænkte at jeg ville prøve at tage nogle billeder af basserne. Men alle billederne blev dårlige (ØV ØV ØV!), så derfor må jeg prøve igen i morgen. Dyrene var trætte og var egentlig mere interesseret i pastaen end i at give mig nogle gode billeder. Men jeg vil da lige vise de bedste alligevel.

Billeder af Rofus-drengen. Ud af 20 billeder, er der kun disse to som bare er nogenlunde.

Jeg fik også taget et par billeder af Mailo drengen. Se lige hans dejlige lange pels? Jeg er helt forelsket i den, og ønsker at den vil se sådan ud for altid – men det er første gang den er så lang, og han er altså 2 år?
Så er det Tellos tur. Han har tabt sig, så han er blevet pænere at kigge på – men man kan stadig godt se hans fede mave :’D .. Haha. Som I kan se på billederne er han en GRIS. Han endte med det vitaminpasta i hele ansigtet.
Jeg elsker mine små drenge! Og glæder mig til at få taget maaaaange mange flere billeder – nu hvor jeg har fået et dejligt kamera til det.

En tanke om "Jeg leger fotograf."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *