Julebagning ..

Ja, jeg ved simpelthen ikke hvad der sker. Jeg plejer ikke at bage, men – igen – idag fik jeg lige lyst. Denne gang har jeg valgt at kaste mig ud over jødekager. Daisy havde en opskrift på sin blog, som jeg har valgt at prøve at følge. Nu er de lavet og i ovnen, så billeder af det færdige resultat må i lige få senere =) ..Må indrømme at det tog noget tid at lave, for eftersom jeg ikke har en kagerulle har jeg måtte tage små klumper dej og trykke det flad med mine hænder – så derfor, tror jeg at jeg vil ønske mig en kagerulle i julegave. Hehe.

Men jeg fik da lavet en lille potion. Det er dog kun halvdelen af dejen jeg har brugt – resten ligger i køleskabet, og er klar til i morgen. Jeg har en almindelig ovn (altså uden varmluft), så jeg kan kun have en plade inde af gangen .. Og så kom dovenskaben lidt over mig, og overbeviste mig om at det var smartest at vente med resten til i morgen. Men her er de så – og så blev de lige pyntet med lidt kanelsukker.
Opskriften kan I finde på Daisys blog, men I kan også lige hurtigt få den her:
  • 375g. hvedemel
  • 250g smør
  • 160g sukker
  • ½ teske bagepulver
  • 1 æg
Alle delene æltes godt sammen, og kom mel på bordet. Derefter skal der laves de figurer eller andet man ønsker i 1-2mms højde. Så skal de i ovnen ved 225grader i ca 6-8 min.

En tanke om "Julebagning .."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *