Smeltet plastik

Far ringede og sagde, at de på arbejdede havde en masse granulater og om jeg var interesseret i dem. Uden egentlig at tænke over, hvad jeg skulle bruge dem til – sagde jeg ja. Da jeg så stykkerne, tænkte jeg at man måske kunne lave de samme ting af dette, som man kan lave af hama perler – altså, med at smelte perlerne, og så på den måde fx lave skåle. 

Derfor blev jeg enig med mig selv om at prøve at lave hjerter af disse røde plastikstykker og så smide det ind i ovnen. Det var et bøvlet projekt, for at sige det rent ud … For det tog lang tid at lave hjerterne. Jeg skulle jo sørge for at de var nogenlunde lige tykke på alle sider, og at der ikke var nogle store huller.
Da jeg havde lavet 3 styk’ hjerter, kom de i ovnen. 200 grader i ca 15min. Og voila – så blev der lavet julehjerter, som på en eller anden måde skal op og hænge.

3 tanker om "Smeltet plastik"

  1. Stubba

    Julie: Taktak. Nu var det jo et forsøg, så næste gang bliver de nok lidt bedre. Hehe.

    Danagonia: Tak. Det var lidt sjovt at arbejde med, så det er i hvert fald ikke sidste gang. Jeg får også nogle hjem i gennemsigtig og hvid, og så regner jeg med at prøve at lave en stor skål 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *