Trætheden er over os.

Vi er ret trætte herhjemme for tiden, fordi sygdom har ramt os. Denne træthed mærker vi især også ved dyrene, der åbenbart er gået fuldstændig i vinterhi.

Tello, Rofus og Mailo er flyttet ud i køkkenet – for der har de mere plads end inde i buret (som dog stadig står fremme til når vi har gæster eller andet – men om natten er de i køkkenet). Og de nyder det. Der er masser af plads at rende på, og så har de fået tæpper og deres elskede kurv (den på billedet). Som I kan se er der rift om at ligge i den.
Derudover er jeg nu igang med at gøre mig klar til at komme i skole i morgen. I morgen har vi vejledning, hvor vi skal have en snak med vejlederen om hvad vi har af forventninger til hinanden og til processen – jeg er spændt! Spændt på at komme igang, så vi kan blive færdige. Hehe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *