Yayness!

Jeg ligger herhjemme syg og det samme gør kæresten, så vi kan rigtig klynke sammen. Og midt i det hele fik jeg en pakke med posten. Det er selvfølgelig ikke en hvilken som helst pakke. Det var faktisk en ventet pakke .. Men indholdet var absolut ikke som ventet. Julie havde lovet at hun engang ville sende mig nogle Anders And blade, så det regnede jeg selvfølgelig med at det var det jeg skulle finde, da jeg åbnede pakken.

Hun havde været SÅ sød at medbringe andre ting. Udover de ventede Anders And blade, fandt jeg også noget fedt sølv papir, som helt sikkert vil klæde en kommende papirsflettet taske.
Derudover havde hun lovet mig at lave en græskarmand. Ham fik jeg også med posten, men som Julie skrev i brevet .. Så synes hun det var synd at Jack (som han hedder) skulle rejse alene, så derfor fik han to rejsekammerater: Kagemanden og Kagedamen. Og de er bare SÅ søde!
Det er jo helt fantastisk at åbne sådan en pakke! Så føler man rigtigt, at hun har tænkt på en .. Og findes der noget bedre? Tak Julie  .. Jeg er RIGTIG glad for pakken!
 
Nåja! Derudover har jeg jo slet ikke fået fortalt, at jeg har fået mig en iPhone 4s! Jeg elskerelskerelskerelsker den!!! Det er forresten også den jeg har taget billederne i det her indlæg med. Det er rart – endelig – at have en telefon, som rent faktisk virker. Jeg var lidt træt af, at den anden havde et andet liv end jeg ønskede. Så. Jeg er sååå lykkelig over den! Og den lever fuldstændig op til mine forventninger!

3 tanker om "Yayness!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *