Filmanmeldelse: Breaking Dawn: Part 1

Kort Resume: Bella og Edward bliver gift, men idet Edward og Belle har mistanke om at hun er gravid bliver deres honeymoon kun kort. Carlisle mener ikke det er muligt for vampyrer at reprocudere sig, men han tager fejl. Fødslen er traumatisk og Bella er døende. For at redde hende, tager Edward beslutningen om at gøre hende til vampyr.

Trailer til filmen.
Min anmeldelse:
Det er en tøsefilm! Helt sikkert. Den handler om kærlighed, bryllup og familie. Men hvad gør det? Filmen var jo helt fantastisk. Nu har jeg i forvejen jo læst bogen, og selvom der selvfølgelig er elementer der mangler lidt – så var den god! Jeg er stadig oppe at køre over, at jeg så den igår og jeg SKAL have fat i den så snart den udkommer på dvd/blu ray! Selvom jeg har skrevet at den er romantisk, har den også voldsomme scener! Fx. fødselsscenen synes jeg var RET voldsom (og man kan derfor godt forstå, at der har været snak om at hæve aldersgrænsen på filmen). Voldsom, men det gav bare noget spænding! Det er jo 4. film i Twilight-sagaen, og jeg glæder mig til den sidste! Jeg har jo som nævnt før læst bøgerne, så jeg har en forventning til afslutningen. Jeg vil helt sikkert give denne film top karakter! Lige en film for mig 🙂

Hvad synes du om filmen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *