3 down, 1 to go.

(Det bliver lige et kedeligt indlæg ..)
Nu har jeg jo snakket om min eksamen så meget, så må jeg også hellere fortælle hvordan det gik og alt det der. Hehe. Jeg er ikke sådan super tilfreds med min karakter, men jeg er bestået og det er nu altså det vigtigste. Jeg var oppe til eksamen i læringsprocessor og didaktik, og inden eksamen synes jeg faktisk at jeg havde styr på det. Jeg følte jeg var sikker i min sag, men sådan kan man jo nemt have det inden, ikke? For da jeg så kom ind til eksamen .. Så gik jeg kold. Når de spurgte mig om noget blev jeg usikker, og det gjorde at mine svar blev elendige og jeg kludrede rundt i det hele. Men ja, nu er det overstået! Med et 4tal.

Derudover er jeg ved at have styr på det med penge og alt det der, og det er faktisk utrolig sådan en ro det giver, og umiddelbart tror jeg faktisk at der er penge til min telefon! Yay! Så kan jeg endelig få noget der rent faktisk VIRKER. Men jeg skal lige være HELT sikker på at mit budget holder vand, så kæresten må lige se på det når han kommer hjem. Hehe.
/ Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *