Todo – Today.

Jeg har en idé om hvad jeg skal have nået idag – jeg HÅBER jeg kan nå det hele, men jeg tvivler. Jeg SKAL være færdig med eksamen, men umiddelbart føler jeg mig ‘klar’ og er slet ikke så nervøs som jeg var til VNT-eksamen (men det betyder nok bare, at jeg dumper). Jeg skal bare lige have læst en artikel mere – og så er jeg klar til i morgen. For det er i morgen jeg skal til eksamen …

Todo listen:
þ Læse artiklen
þ Printe opgaven ud
þ Printe mine noter ud til eksamen
þ Øve fremlæggelsen
þ Ud i skoven med en veninde
¨ Papirsflette den sidste række i min taske
þ Tapesere den lille af æskerne
Som I kan se, er der nok at se til idag. Men jeg regner med bare at tage det i stiv arm og komme igang. Jeg ved at jeg skal i skoven ved 1-2 tiden, så jeg må se hvor meget jeg kan få lavet inden (altså i løbet af de næste 2 timer). At printe opgaven ud og læse artiklen burde jeg jo helt klart kunne nå.
Derudover har jeg tænkt at jeg indimellem vil lave et “todo – today” indlæg, og så senere samme dag lave en “tada – today” indlæg – vil I være med? Så kan I skrive til mig, når I gør det – og så linker jeg til jer. Heh. Det tager selvfølgelig lidt tid at starte op, men det er da hyggeligt? 🙂

2 tanker om "Todo – Today."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *