Tada – Today

Jeps. Her er anden del af min todo jeg lavede i formiddags. Desværre nåede jeg ikke ALT på min liste, men nåede da en del. Jeg ved godt at klokken kun er 19.00 – men jeg kommer ikke igang med at papirsflette i aften. Jeg vil koncentrere mig lidt om min eksamen i morgen. For kan godt mærke, at nerverne begynder at snige sig på.

þ Læse artiklen
þ Printe opgaven ud
þ Printe mine noter ud til eksamen
þ Øve fremlæggelsen
þ Ud i skoven med en veninde
¨ Papirsflette den sidste række i min taske
þ Tapesere den lille af æskerne
Sådan så min todo liste ud idag, og som I kan se nåede jeg jo faktisk det meste – på nær lige at lave papirsflet. Jeg har nemlig fundet ud af, at der skal to rækker mere til. Så det må jeg se på i morgen eller sådan. For jeg vil gerne snart være færdig med den, så jeg kan begynde at bruge den.
Men jeg blev færdig med min opgave! Eller, min opgave afleverede jeg jo i fredags, men idag er jeg blevet færdig med det jeg skal snakke om til eksamen i morgen. Puha. Jeg er godt nok usikker på, om det er godt nok det jeg har fundet. Men nu vil jeg ikke ændre på det, og så må vi se hvordan det gør. Derudover har jeg øvet på min fremlæggelse – 7min. er godt nok ikke lang tid!
Derudover var jeg en tur i skolen med en af mine bedste veninder. Det var pisse koldt, men utrolig hyggeligt! Vi fandt en masser grankøgler, som nu skal tørre så de kan blive spraymalet med sølvglimmer. Indtil da, må de lige flyde i vindueskarmen og pynte der hvor de kan.
Derudover fik jeg også tapeseret den mindste af mine æsker. Jeg synes den er super sød, men nu mangler jeg jo bare tapet til de andre. Så hvis du ligger inde med noget du ikke bruger, må du MEGET gerne kontakte mig. Jeg er på jagt efter noget i nogle pastelfarver og gerne med nogle fine mønstre.

2 tanker om "Tada – Today"

  1. Stubba

    Tja. Jeg synes det er nemmere at tage sig sammen, når man ligesom har vist her på siden hvad det er man SKAL nå. Nu sidder jeg bare og tripper, skal til eksamen lige om lidt.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *