En tur til stumpemarked.

Jeg har været et smut til stumpemarked i Herning i dag med mine forældre. Og det var jo – som altid – super hyggeligt at gå rundt inde i hallerne og se på gamle ting og ragelse (og ja, ragelse – det var der en hel del af). Man bruger bare hurtigt alt alt for mange penge sådanne nogle steder, for der er mange ting man ikke vidste man manglede.

Jeg har været træt af mine hvide dug i noget tid nu, for den er allerede begyndt at se nusset ud. Den var købt som sådan en tekstil voksdug, da det bare skulle være ‘såååå smart’. Jeg må indrømme, at jeg ikke er imponeret. Jeg synes den blev hurtigere beskidt og at den blev fnuldret. Derfor – gik jeg tilbage til en gammel klassiker. Den almindelige voksdug! Den her har sorte blomster, og synes faktisk den er rigtig fin! Så nu må vi se hvor lang tid jeg synes det. Hehe.
Derudover fik jeg også købt nogle lysestager. Det er egentlig ikke fordi vi mangler lysestager (for dem har vi rimelig mange af – hvis i spørger kæresten), men jeg kunne bare ikke stå for dem. De er så kønne, og da jeg så dem kunne jeg lige se en plads i vindueskarmen til dem! … Er de ikke kønne? Og de kan bruges til  bloklys, men også til almindelige lange lys – smart, ikke?
Jeg fik også købt nogle papkasser eller papæsker? (hvad hedder de egentlig?) … Det var et godt køb – 4 æsker for 20kr! Så det kunne jeg jo slet ikke stå for. Den største af æskerne er nok ca 30cm i diameter, så de har jo en lækker størrelse. Nu skal jeg så bare have fundet noget papir/tapet som skal pynte dem 🙂 ..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *