Mortens aften.

Vi var hjemme ved mine forældre og få and idag. Det var super hyggeligt og min bedstefar var der også. Kæresten er så kræsen, at mor havde lavet flæskesteg også. Hehe. Derudover havde hun lavet dessert – ris ala mande (staves det egentlig sådan?) – og jeg elsker det. Omnomnom .. Kæresten fandt selvfølgelig mandlen (as always!) .. Han vandt en skrabejulekalender, som vi valgte at skrabe med det samme – desværre uden gevinst. ØV!

Mor og far er allerede så småt gået igang med julestemningen derhjemme. Og se lige hvor mange gaver de allerede har købt? Det er jo sindssygt – jeg har ikke engang købt en! .. Men jeg når det jo nok alligevel. Heh. Og så er mor begyndt at lave glas, og jeg er helt vildt med det hun laver (det er simpelt og uden en masse himstergimser)

2 tanker om "Mortens aften."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *