Min første pude!

Jeps. Jeg kom igang med den første pude idag. Jeg må indrømme, at jeg halvvejs var ved at give op! Det er jo første gang jeg nogensinde selv har lavet en pude, og det ville slet slet ikke som jeg ville. Jeg brugte rigtig lang tid på at ligge firkanterne, så jeg synes farverne passede bare nogenlunde – og til sidst lukkede jeg øjnene, og begyndte bare at sy (ellers ville jeg jo aldrig komme igang)

De skide firkanter jeg lavede var – åbenbart -ikke HELT lige store, så det gjorde det ret svært for mig 😛  .. Jeg synes ellers jeg havde målt og målt og mål, men åbenbart ikke nok. For der var nogle, hvor jeg slet ikke kunne få syningerne til at nærme hinanden.
Da jeg endelig havde fået syet alle firkanterne sammen (36stk), så skulle jeg lave bagsiden. Den blev slet ikke som ønsket, fordi jeg ikke lige helt kunne finde ud af at placere lynlåsen rigtigt – selvom jeg brugte KIRSKESJOVs DIY, selvom den er super nem at følge! (tak for en god diy!).
Men jeg blev færdig med den! 😀 Og er faktisk godt tilfreds! (dog vil jeg huske at lave runde hjørner næste gang), for de stritter lidt lige nu. hehe. Men hvor er det dog lækkert med farver i stuen! Skal bare lige have lavet den anden pude i morgen.

3 tanker om "Min første pude!"

 1. Lille Lisa

  Super fed pude 🙂
  Tak for din kommentar på min blog – kom dog til at slette den, i stedet for at udgive den… ups. Men har skrevet din kommentar ind 🙂

  Lækre tosser du har 🙂

  Lisa // Lille Lisas Univers

  Svar
 2. Stubba

  Jeg synes faktisk det var ret svært at få til at gå op. Hehe. Dumme firkanter! Men nu laver jeg den anden pude på samme måde, og hvis jeg så nogensinde skal lave noget i den stil igen, så tror jeg det skal være et ulige antal af farver – det burde gøre det nemmere. Hehe.

  Men tak 🙂 .. Jeg er ret stolt af den – selvom den er skæv.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *