Argh.

Ja, jeg ved det godt. I har hørt det fra mig før – men det der med eksamener, det er sgu ikke lige mig! Jeg fik jo afleveret min skriftlige del af pædagogik eksamen i fredags og på mandag står den så på den mundtlige del … Så jeg har den her uge til at forberede mig til det. Men jeg er blank, fuldstændig. Oveni det, tror jeg desværre jeg er ved at blive syg (eller også er det stresset der påvirker min krop). 

 
Så hvis bloggen er liidt kedelig, er det altså ‘bare’ derfor. Jeg prøver virkelig at være fokuseret på den, men ja .. Jeg synes ikke rigtig det hjælper. Men mandag eftermiddag, kommer jeg frygtløst tilbage på kreafronten. Jeg skal have lavet mine puder og så skal jeg have lavet den taske til mig selv færdig – bliver godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *