At designe en pude ..

Jeg har nu klippet alle mine stykker til mine puder og er igang med at placere dem som jeg gerne vil have – men hold da op, hvor er det dog svært! Jeg er meget kritisk, og det tager nok noget tid før jeg er HELT tilfreds. Men jeg vil være tilfreds, før jeg begynder at sy det sammen. Basta!

Jeg er helt vild med farverne! Og jeg glæder mig til at se dem pynte i min sofa. Det er de samme farver, som er i mit malede ur – og det er også de farver vi har lys m.m. i!
Hvordan gør I andre det? Jer der laver patchwork? Bruger i også en hel formiddag på at placere stykkerne rigtigt i forhold til hinanden?

6 tanker om "At designe en pude .."

 1. Zgrubler

  Jeg prøver – selvom det umiddelbart ikke var helt så emt for mig som jeg troede, da jeg jo skulle huske og visualisere hvor jeg lige havde lagt den anden osv 😀 😀 😀

  Jeg har givet de vandrette felter bogstaver og de lodrette, som i 'sænke slagskibe' 😀

  Let the game begin:

  E1 < ---> F1
  C2 —-> D3
  D3 —-> C3
  C3 —-> D4
  D4 —-> A4
  A4 —-> B4

  Tror jeg….
  …agtigt… 😀 😀 😀

  Svar
 2. Stubba

  Jeg er altid interesseret i forslag 😀 .. Jeg er selv igang, men du er velkommen til at prøve. Hehe.

  Jeg synes ideen er lidt sjov. Jeg kan godt lide, at jeg kan få de farver jeg gerne vil ned på en pude. Super lækkert 🙂

  Svar
 3. Zgrubler

  Jeg har aldrig forstået, endsige begivet mig udi patchwork 😀
  Med mindre det er fordi man alligevel ligger inde med div bunker af rester, man så kan få dejlig gavn af, ved at sy dem sammen, så forstår jeg simpelthen ikke konceptet med at klippe ud for at sy sammen 😀 😀 😀
  Men vi heldigvis forskellige, for tænk hvis vi alle lavede og kreerede alt det samme!?! *uha* ☺

  Men jeg er suuuuuuuperglad for dit indlæg, for jeg har tit tænkt det samme ( i andre sammenhænge), jeg er SÅÅÅÅ kritisk og ikke bare ne formiddag, men ofte ca 100 år om at vælge til og fra og sætte sammen, og synes faktisk aldrig jeg bliver helt tilfreds, uanset hvor lang tid jeg bruger.
  Hvor jeg derimod synes det godt kan virke som om andre bare gør/laver/vælger helt tilfældigt og sporadisk og så bliver deres resultater bare de fedste nogensinde ever! *misundelig*

  Hvis du vil, kan jeg godt kigge nærmere på dine (yderst lækre farver!!!) firkanter og skrive, hvis jeg måske har andre forslag til placering?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *