Jeg elsker gæster!

… Men jeg hader dagen derpå!

Selvom jeg er en af de heldige, der aldrig får tømmermænd – er dette da ikke det fedeste syn at vågne til? Vi holdte fætter/kusine fest igår (for første gang), og det må vidst siges at det var en succes … Også selvom mine bagekartofler var halvrå – ØV!

Til forret fik vi sådan noget asiatisk suppe med tiger rejer, som min mor havde været så sød at lave – og det smagte SINDSYGT godt (også selvom jeg ikke kunne lige rejerne, men de var jo heldigvis så store at man bare kunne lade vær med at spise dem). Til hovedret fik vi bagekartofler og krydret kylling – det var bare lidt ærgerligt at nogle af de bagekartofler ikke havde fået nok (selvom de havde fået over 1½ time!). Og til dessert fik vi hjemmelavet is, som min søde tante havde lavet – tak! 🙂 Det smagte virkelig godt – men det gør det jo altid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *