So much to do …

Jeg har SÅ mange idéer, men jeg kan ikke finde tiden til at lave dem. Det er virkelig frustrerende! Jeg glæder mig til at være færdig med eksamen, så jeg kan få lavet nogle af mine ting.

Jeg vil så gerne være kreativ, men har besluttet mig for at jeg måske lige skal være færdig med de ting jeg har gang i – før jeg begynder på noget nyt. Så inden jeg begynder på noget nyt, burde jeg ..
  • Have givet kosmetikpungen en pink lynlås
  • Have gjort Pellefant færdig
  • Have malet det røde billede malet færdig
… Håber at jeg kan få lavet det røde billede færdig idag og måske få købt en lynlås i morgen (når jeg nu alligevel skal til Esbjerg). Det synes selvfølgelig ikke af så meget, men de ting er bare meget tidskrævende. Jeg håber at jeg får dem lavet. Nu står de her, sort på hvidt … men jeg vil også rigtig gerne have lavet mine to puder. Dem er jeg jo faktisk ikke rigtig begyndt på endnu – men jeg VIL have dem lavet. De skal laves lidt patchworkagtig, men i ensfarvede tern istedet for tern med mønstreUPDATE:
Jeg var valgt at lægge Pellefant på hylden. Han driller mig helt vildt! Så det må blive en gang indenfor den nærmeste fremtid, at jeg laver ham færdig. Duumme Pelle!

En tanke om "So much to do …"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *