Lidt hjælp skal der til!

Jeg besluttede mig for at gå igang med at klippe stykker ud til mine omtalte puder. Jeg havde kun lilla stof hjemme, men vurderede at det var et godt sted at starte – og så må jeg købe de andre farver i morgen, når jeg alligevel låner bilen af mutti til Esbjerg.

Men imens jeg tegnede mine firkanter op, fik jeg selskab af Mailo. Han mente åbenbart at stoffet var til at ligge på – så han lagde sig rigtig til og begyndte at sove, imens jeg sad og klippede – og ja, jeg sad på gulvet da jeg tegnede og klippede. Hehe. Jeg elsker det dyr! Han er begyndt at være en rigtig hyggetrold, så han kan lægge sig til stort set alle steder – og det stoppede jo mit arbejde, for ville jo ikke vække ham …
… Men der blev da i hvert fald klippet nogle stykker. De måler 8x8cm, og så bliver de jo det mindre når de bliver syet sammen. Men jeg er lidt i tvivl om hvor mange jeg skal bruge, så jeg har bare lavet en ordentlig stak – og så må vi se om jeg skal have flere eller om jeg har aaalt for mange.

2 tanker om "Lidt hjælp skal der til!"

  1. Stubba

    Altså. Jeg vil sige, at de er mere som katte – uden at være katte. Vi har dem gående i vores lejlighed, hvor de bruger bakker (ligesom katte). Vi går også i snor med vores indimellem simpelthen for at der lige skal ske noget nyt for dem. For de er meget nysgerrige dyr, og hvis de keder sig kan de godt finde på at skulle undersøge ALT.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *