6½år ..

Jeps, den er god nok. Kæresten og jeg har været sammen i 6½ år idag. Det er godt nok lang tid, når man sådan lige tænker over det. Det er underligt, at det allerede er så længe siden – men den er god nok, d. 2 maj 2005 begyndte vi at være kærester. Og jo, vi har da haft vores op og nedture – hvem har ikke det? Men jeg ville ikke bytte ham ud for noget!

(Jeg undskylder at der er sådan nogle kedelige indlæg der kommer lige for tiden, men jeg skal lige have styr på den her eksamen som hænger mig langt ud af halsen. Jeg regner med at være færdig i aften, og jeg GLÆDER mig. Jeg glæder mig til at holde weekend uden at tænke på opgaven – og så først gå i gang igen på mandag.)

/ Christina

En tanke om "6½år .."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *