Endelig!

Jeg mangler at skrive 3-4 sider i min opgave, men valgte simpelthen at jeg havde brug for at komme ud. Væk fra det hele! Så det valgte jeg – jeg har jo trods alt stadig hele dagen og i morgen og torsdag til at lave på den! Så mon ikke jeg når det. Jeg gik ned til min bedstefar og hentede min cykel – han var ikke hjemme, så det var et hurtigt visit.

Jeg fik endelig købt tasken til mit kamera! Jeg har været ret træt af ikke at have en taske til den, da jeg har været så følsom overfor den at jeg faktisk ikke rigtig har haft den med nogle steder – men dét skal der laves om på nu! Tasken er en CANON – ligesom kameraet er. For jeg ville gerne have en original taske … Hvorfor ved jeg egentlig ikke.
Jeg er rigtig glad for den! Og oveni tasken var der en 8gb (det hedder det vel?) kort med og en klud. SÅ FINT! .. Jeg har allerede nu fyldt alle små rum ud i den, men faktisk er jeg i tvivl om hvordan kameraet skal være deri. Skal linsen være opad? Det skal den næsten … ikke? Det må jeg lige bøvle lidt med, haha.
Derudover er det jo i dag dagen, hvor der udkommer en ny Michael Jackson film (Michael Jackson – The Life of an icon) .. Og den skulle jeg jo have! Jeg har denne gang ikke rigtig lavet nogen research omkring filmen, så jeg glæder mig RIGTIG meget til at se den .. Og så var det en dejlig overraskelse, at man også kunne få den på BluRay! Optur!
Jeg tror jeg vil fortsætte min pause, og så se min nye film. Jeg overvejer at lave en anmeldelse af filmen bagefter, men nu må vi se. Filmen varer 2 timer, og så skal jeg først lige igang med opgaven, før jeg begynder på at lave anmeldelser! Jeg kunne godt tænke mig at sætte det sidste punktum i opgaven i aften, eller i hvert fald i morgen formiddag – det burde da være muligt!

2 tanker om "Endelig!"

 1. Zgrubler

  Jeg har et Nikon m nikontaske er umiddelbart ser ud til at være 100% mage til din nye fine dejlige taske (jeg kunne ikke undvære min heller – det er jo mere værd end alverdens guld altså 😀 )
  Jeg lægger mit kamera med objektivet NEDad!
  Medmindre du afmonterer det hver gang og lægger det i rummet ved siden af – men det er jeg dog alligevel for doven til, så, med objektivet nedad, så er det også bare lige et snuptag at åbne tasken og gribe kameraet, når lejligheden byder sig – som jo ofte er meget hurtigt, så der ikke ER tid til at påmontere div glas.

  Tillykke med den uundværlige taske – jeg vil nu glæde mig og se frem til billedspam i lange baner 😀

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *