Taaadaaa ..

.. Eller, ikke helt. For jeg mangler en lynlås. Men jeg er færdig med at flette mit eksperiment nu! Og det blev ligesom jeg havde i tankerne! Jeg skal lige have fundet en lynlås i lyserød til den, men det kan jo først blive på mandag. Men skal nok lige lave et indlæg, når den er HELT færdig! .. Den er – som før nævnt – lavet med inspiration fra Helenes blog.

/ Christina

3 tanker om "Taaadaaa .."

 1. Helene

  Hej :o) Super fed taske!

  Jeg er nået til den erkendelse, at jeg vil poste en vejledning på min blog. Jeg kan simpelthen ikke følge med i alle de efterspørgsler på en vejledning. Og folk bliver frustrerede, når de ikke kan forstå min skriftlige vejledning.

  Her skal jeg nok skrive lidt om lynlås.

  En lille ting vil jeg dog anbefale dig, hvis du på et tidspunkt vil flette et penalhus mere. Strimlen du samler de to halvdele med, vil jeg lave dobbelt. Ligesom den dobbeltstrimmel du bruger midt i de flade og aflange bunde :o)

  Men super fed resultat! Hatten af for, at du turde kaste dig ud i det! Og fed lyserød farve!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *