Et lille projekt

Jeg er så småt igang med et projekt herhjemme. Det er en større mundfuld end forventet, men jeg giver ikke op! Jeg har brugt 2 ruller gavepapir, som jo er blevet klippet til små led (som måler 5x11cm) – og derefter er de jo blevet tapet. Så det er noget af et projekt.
Jeg blev inspireret af Helene til at lave det her. Hun har eksperimenteret med at lave ting af papirsflet – og så tænkte jeg ‘det kan jeg også’!. Så derfor forsøger jeg – og det er også derfor jeg ikke kan sige, hvad det er jeg har gang i – for ved det ikke helt selv. Altså, jeg ved ikke hvordan det endelige resultat bliver – men jeg håber på at det bliver godt! .. Men jeg aner ikke hvornår jeg bliver færdig, for jeg har jo også lige den pædagogik opgave, som skal afleveres på fredag (øvøvøv!!)

2 tanker om "Et lille projekt"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *