Hello Kitty.

Jeg var i Esbjerg idag, for at aflevere min problemformulering til pædagogikeksamen – så nu er jeg faktisk igang (eller, jeg burde være) .. Men da jeg alligevel var i Esbjerg fik jeg lige shoppet lidt nyt make-up og sådan. Jeg var faktisk på jagt efter noget tøj, men der var intet jeg kunne lide 🙁 .. øv! Så må ned i byen i morgen og se om der er noget der jeg ikke kan leve uden – kunne være lækkert at have nyt på på fredag til Bedstefars fødselsdag.

Men da jeg gik rundt i Esbjerg var jeg også lige et smut i Maxi Zoo for at se om de havde noget til mine dyr. Jeg vil have en ny hjørnebakke, men den eneste de havde dernede synes jeg ikke det skulle være. Men! Derinde havde de fået nye ting – en maaaaasse Hello Kitty ting til katte 😀 .. Er det ikke bare sødt?
/ Christina

2 tanker om "Hello Kitty."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *