TILBUD PÅ SMYKKER!

Jeps. Fra i dag og ugen frem koster følgende smykker kun 15kroner stykket (plus porto). Det er da et tilbud, der vil noget! 🙂 .. Hvis du er interesseret i nogle af smykkerne, så send mig en mail (crsd1988@gmail.com) – eller skriv din mail som kommentar (så kontakter jeg dig) og så vil jeg fluks finde varen til dig.

OBS! Tilbuddet gælder kun så længe lager haves. Der er forskellig antal af de forskellige smykker, så skynd dig! Jeg bestiller nok ikke disse modeller hjem igen. De fleste af blomsterne har jeg 4 af, men skriv til mig/kommenter hvis du er interesseret eller nysgerrig efter flere informationer :)(Tryk på billederne, for at se større udgaver.)

/ Christina

3 tanker om "TILBUD PÅ SMYKKER!"

  1. Stubba

    Hejsa DuodjiS
    – Jeg har lige været inde på PostDanmarks hjemmeside og kigge priser, og der står at hvis jeg sender det som et brev og ikke kommer over 50g – så vil det koste 11kr 🙂 ..

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *