Male male.

Jeg har fået en bestilling på et maleri. Og umiddelbart elsker jeg at male, men når det er på bestilling er jeg altid usikker på om jeg rammer ‘kundens’ ønske. Det billede jeg er igang med nu har jeg allerede ændret en maaasse gange. Jeg har idag givet det en gang maling mere, og nu tror jeg faktisk at det er blevet for lyst. Jeg synes selv det er nogle lækre farver, men er ikke helt sikker på at det er hvad der ønskes. Den er selvfølgelig ikke færdig og det er bare baggrunden – så jeg kan nemt lave det om igen og igen. Derefter skal der 3d effekt på, men først når jeg er HELT tilfreds med baggrunden.

Ønsket var at få et maleri med farverne rød, creme og gul. Og så gerne mixet sammen, som nogle andre billeder de engang har fået. Det burde umiddelbart ikke være et problem, men jeg plejer at lave disse billeder i neutrale farver – og jeg er bange for at farverne enten bliver FOR markante eller at de bliver for ‘kedelige’. Hm. Har nu taget et billede af maleriet og sendt afsted, og så må vi se om det er helt skidt eller hvordan. Efter at have kigget på det en del gange efter det er blevet malet, tror jeg altså at der skal mere farve på – og mindre ‘blandet sammen’. Det kigger jeg på i morgen, når det er tørt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *