Argh! Hader når det sker!

Jeg har jo været igang med at flette i dag, og så ville jeg lige sy det sammen det jeg havde fået lavet. Jeg havde ikke mere tape, så måtte stoppe halvvejs. Og så kunne jeg lige så godt sy det sammen. Jeg synes at farverne er meget fine – og så var det noget gavepapir jeg havde meget af  .. Hvilket jo er en god idé, når det er et eksperiment jeg har gang i … Hvad det bliver til, det må I se når jeg (engang) bliver færdig.

Men så lige pludselig!! … Så flækkede en af mine led. Ihj! Det betyder, at jeg bliver nødt til at skille hele ringen ad, for man kan ikke ‘lappe’ på det. Hvor er det bare typisk! Men jeg er sur på det nu, så det må vente til i morgen!
… Så i morgen må jeg skille den af, så det kan laves ordenligt. Øv! For der skal jo et nyt led i istedet for det led der kig i stykker. Men det er faktisk første gang jeg har oplevet det med garn – øvøvøv! Har oplevet det før med alm. sytråd, og det var jo egentlig derfor jeg gik over til garn.

/ Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *