A start of something new!

I dag sker det (igen) .. Jeg har valgt at jeg idag starter ny livsstil (hvor lyder det bare dumt) .. Men jeg vil altså tabe mig nu!! Jeg har valgt at starte i dag – selvom min farmor sagde, at man aldrig måtte starte om mandagen – men jeg var opsat på det i dag, så hvorfor ikke? … Så derfor er rigtig opsat på at finde nogle lækre opskrifter på fedtfattigt mad. Jeg skal ind og veje mig nu her og så skal jeg veje mig hver mandag morgen inden morgenmaden .. Og så skulle jeg egentlig træne, men da Claus’ far kommer og henter stole og borde, er det nok bedst jeg er hjemme. Så må jeg tage afsted i morgen tidlig.

Jeg har valgt ikke at kalde det en slankekur, da jeg altså gerne vil have muligheden for at hygge engang imellem. Så derfor skal det bare være en bevidsthed om at jeg skal tænke over hvad jeg propper ind i munden og at jeg skal spise sundere og dyrke mere motion. Udover det starter jeg også i dag med at gøre mere ud af mig selv og blive mere ‘piget’. Jeg har snakket om dette før, men jeg er bare god til at ende i en grim top osv. hvis jeg alligevel ikke rigtig skal noget. Men idag har jeg valgt at tage make-up på – selvom jeg ikke rigtig skal noget i dag. Derudover er smykkerne også på .. Såå – god start! Men man har jo altid lyst til at have smykker på, når det man har på har en betydning.

Så hvis i kender nogle lækre opskrifter – så er jeg meget interesseret! =D

2 tanker om "A start of something new!"

 1. Stubba

  Jeg kender det alt for godt. Men der er intet andet for, end at prøve og prøve .. Jeg er også så dårlig til at tage mig sammen, og falder altid i .. altid! .. Kæresten har sagt, at hvis jeg nu har tabt mig 20 kg (det er det jeg gerne vil tabe mig) om et år, så tager vi sydpå i efterårsferien. Det er da en gulerød der vil noget!

  Du må også have en super dag 🙂

  Svar
 2. Tina (Mulles verden)

  Jeg hepper på dig og krydser finger for dig… Jeg vil såå gerne med på vognen, og tabe mig, jeg har en del kilo jeg ska af med efter 2 babyer (hvor den sidste er 5 mdr) og har en ide om at jeg skal tabe mig inden jeg skal på arbejde igen, men åhhh hvor er det svært at tage sig sammen….
  kender du det???
  Ha en super dag..
  smil fra Tina

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *