Et fødselsdagsindlæg ..

Ja, jeg har ikke haft tid til at poste i weekenden, da jeg har haft besøg af min veninde og fejret min fødselsdag. Det har været super hyggeligt, og i dag er jeg så godt træt.

Fredag eftermiddag havde vi inviteret familien til boller og lagkage (måske er det børneagtigt, men jeg elsker lagkage .. så selvfølgelig skulle vi have det!). Det var super hyggeligt. Om aftenen lavede vi god mad og farvede mig hår – så nu er jeg blevet rødhåret (eller, kobberfarvet. Men allerede nu – på 3. dagen – er farven falmet. Det er super ærgeligt, men så må jeg jo farve det igen. Jeg er super glad for det, selvom det er ret nederen at farven allerede er ved at forsvinde. Men ja. Sådan er det jo.
Derudover fik jeg jo også nogle gaver. Og jeg er glad for dem alle sammen, og vil ikke bytte noget af det. Så TAK! =)
Jeg har fået et spejlrefleks kamera af min kæreste – og jeg er SÅ glad for det! Jeg har ikke lavet andet end at tage billeder af alt muligt (virkelig alt muligt!) .. Og jeg har sleeet ikke forstået halvdelen af alt det den kan endnu – men det kommer jo, når jeg begynder at bruge den. Hehe. Det er en CANON eos 1000D. Derudover fik jeg mange fede ting. Jeg har ikke taget billeder af det hele, men af noget af det. Take a look ..
 Super flot buket (og vase) af mine forældre.

 Nilens Jord applikator. Sammen med den fik jeg også en pudder.

 En lagkagekniv (så jeg slipper for at låne af mor og far hver gang)

 En kurv med en masse godter. Make-up, parfume, kage, slik, håndklæder osv.

Puder til sofaen, som dyrene allerede har fået ejerfornemmelse over.
Derudover fik jeg:
– sofaen
– tråd til symaskinen
– penge
– en ring (billeder kommer senere!)
– sprut
– hjemmesko
– smykker
.. Hmm. Var der mere? I hvert fald – jeg er glad for det hele!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *