Jaja ..

Jeg er altså ikke stoppet med at være kreativ (langt fra!) .. Men jeg blev jo færdig med VNT-eksamen i torsdags, og er allerede nu igang med min pædagogik eksamen. Så jeg skal lige bruge idag på at få styr på den – og så vil jeg så småt holde efterårsferie!

Som jeg skrev sidst, ville jeg rigtig gerne være færdig med kaffepungen snart, men at dette ikke kan lade sig gøre pga. manglende guldposer – øvøvøv! Så hvis du har guldkaffeposer, som du gerne vil forære mig .. Så ville jeg blive overlykkelig! Men jeg er så småt igang med min egen flettetaske. Den skal jo også gerne blive færdig engang, selvom det er noget af et projekt. Hehe. Med 52 led i hver række, tager det bare lang tid at klippe, tape, folde og samle.
Men jeg sidder på skolen nu og må vidst hellere lige være lidt aktiv inden min vejledning. Men ville bare lige vise, at jeg ER IGANG! Jeg regner med at de rækker jeg er igang med bliver færdige idag, så jeg kan sy dem på i aften – så skal jeg nok lige uploade et billede af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *