Armbåndet.

Jeg fik jo et armbånd igår af en veninde, som jeg lovede at vise jer! 🙂 .. Og jeg havde ikke rigtig tid til at poste indlæg igår, da kæresten og jeg havde max dovnedag. Så det kommer da lige her. Hehe. Er den ikke bare sød? Jeg er helt vild med den, og især med detaljen med den lyserøde perle. Jeg får helt lyst til selv at komme igang med at lave sådanne armbånd igen. Det er længe siden jeg sidst har lavet sådan nogle.

Derudover havde jeg en idé om at blive færdig med kaffepungen i dag, men argh. Det kan jeg ikke! Jeg mangler guld poser!! For der skal laves en række mere end beregnet, for ellers bliver den for smal og så er der ikke plads til noget i den. Såå. Må lige på jagt efter nogle flere poser, så jeg kan blive færdig med den. har nemlig fået købt lynlås. Men hvad farve skal den være? Sort … Eller rød?
Og så er jeg i gang med at tænke om der skal købes noget specielt pynteværk ind til på lørdag. Jeg har jo fødselsdag fredag, og jeg holder fødselsdags fest for familien lørdag formiddag og for venner og veninder lørdag aften. Hm. Jeg overvejer at der skal lilla lys, og sådan lidt. Men nu må vi se.
/ Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *