Kaffeposeflet

Jeg er nu begyndt på den clutch jeg skulle lave af kaffeposer. Jeg har valgt at holde mig i røde og guldfarvede poser, for at der var lidt system i det. Det har taget RIGTIG mange kaffeposer, og jeg er virkelig taknemlig for dem der har været så søde at gemme poser til mig – TAK!

Til en start skulle jeg lige have klippet alle poserne, og fjernet alle de stykker hvor der var andet end guld og rød på (et kæmpe arbejde), men det lykkedes. Så lagde jeg dem i punkter, så jeg var sikker på at der eksempelvis var lige mange guldfarvede i hver række.
I hver række er der 36 led og i alt skal der være 4 rækker. Leddene er 5,5x12cm, og det er en super lækker størrelse at arbejde med. Dog tror jeg, at hvis jeg skulle igang nu .. Så skulle de være 6x13cm istedet. Selvom jeg ikke selv er særlig vild med guld, synes jeg faktisk at de to farver her (rød og guld) harmonere rigtig fint sammen!
Jeg er selvfølgelig kun halvvejs, så jeg skal nok uploade billeder når den er helt færdig. Håber på at være færdig med den i aften. Jeg har vidst en lynlås liggende, som bare venter på at blive syet i den.
/ Christina

En tanke om "Kaffeposeflet"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *