Små blomster

For noget tid siden havde jeg kærestens søster og niece på besøg, hvor vi lavede forskellige ting (perler) i cernit. Jeg havde en maaaasse i overskud fra den dag, så det skulle jo bruges. Jeg fandt på nettet en masse forme, hvor jeg så har prøvet at købe en for at lege lidt med det. Det er altså super lækkert at arbejde i! Overvejer at købe flere forme, men nu må vi se. Hehe.

De er ikke alle sammen blevet så flotte .. Men hey! Det er første gang jeg prøver det. Jeg har en idé om at det skal blive til nogle smykker af en eller anden art. Men nu må vi se i morgen. Det kan også være jeg laver flere i morgen, for det er faktisk lidt hyggeligt. hehe.

4 tanker om "Små blomster"

  1. Stubba

    Ja, det er sindssygt billiggt! Også derfor jeg ikke kunne stå for det. Hm. Måske man skulle lave en give-away engang med sådanne nogle. Hm. Det må tiden vise! .. God weekend til dig også (:

    Svar
  2. Stubba

    Mange tak (: .. Jeg synes også de er rigtig søde. Jeg har købt min form på eBay. Jeg tror jeg gav 14kr med porto for den form der. Det synes jeg var utrolig billigt! Hehe.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *