Eksamenshalløj, del 4 – FÆRDIG!

Jep. Det er rigtigt, jeg er færdig med eksamen! (I hvert fald den her eksamen, næste eksamen er først om 3-4 uger). Og gud, hvor er jeg lettet! Jeg har sovet dårligt hele ugen og ikke spist rigtigt. Bliver rart at det bliver ‘hverdag’ igen, og at jeg kan komme videre med mine kreative påfund. Få de har været lagt på hylden imens eksamen stod på.

Men ja. Jeg var til eksamen idag, og jeg bestod! Jep, jeg fik 7 i eksamen – og jeg synes det er vildt, for jeg havde regnet med at jeg skulle kravle over målstregen .. så, YES! Det gør så, at min snit indtil videre er på omkring 8,5 .. Yaaay. Og det betyder: 2 down, 2 to go! (Altså er jeg halvvejs!).
Lige en lille sjov en ..

En tanke om "Eksamenshalløj, del 4 – FÆRDIG!"

  1. Jenina

    Jeg synes det er mega godt gået! Meeeen, jeg var jo heller ikke i tvivl om at du ville klare det, elsker de ting du har lavet som eksamensprodukt 😀

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *