Eksamenshalløj, del 2.

Jeg er stadig igang. Jeg vil være færdig i dag! Så jeg arbejder på fuldtryk. Men jeg ville lige vise hvad jeg har lavet indtil nu – og hvad jeg er igang med.

Igår havde jeg jo lavet mit forsøg med isterninger, og da jeg havde et par i overskud valgte jeg at prøve at se hvad der ville komme ud af bare at placere nogle isterninger (med farve) på et stykke papir og så lade dem smelte.

Resultatet blev ikke så godt – og det ville ikke være noget man kunne bruge i institutionerne, tror jeg ikke. Det er alt for tidskrævende. Og det er egentlig ikke noget man selv kan have indflydelse på.

Derudover satte jeg nye isterninger med farve i fryseren igår. Istedet for at bruge ecoline farve – som jeg havde brugt før – valgte jeg at fortynde almindelig akrylmaling og prøve med det.
Da jeg havde fået dem ud af formen (det var faktisk utrolig svært, gad vide om det er fordi der var farve i?) .. Så skulle jeg igang. Jeg havde erfaret fra igår, at isterningerne lige skulle smelte lidt før de kunne bruges, så derfor begyndte jeg at lave isskulpturer med de isterninger jeg havde lavet uden farve.
Da jeg havde leget lidt med disse skulpturer, begyndte jeg så at tegne .. Det er faktisk utrolig lækkert at tegne med, måske man skulle begynde at lave billeder på den måde.

Ild:

  • Ler på bål
  • Billeder med venyllim
  • Cyniatopy – Kan jeg ikke lave pga. vejret. ØV!
  • Domino med tændstikker – er jeg igang med!

Vand:

  • Is skulpturer
  • Billeder i Vand 

Jord:

  • Land-art
  • Hulemalerier – er jeg igang med!

Luft:

  • Billede med vindstrøg – er jeg igang med!
  • Vindmølle eller drage. (Vælger at fortælle om dette som en idé til en aktivitet)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *