The Dooking Ferrets Show, 2011.

Så er weekenden overstået, og det samme er udstilling. Vi tog jo afsted fredag og kom hjem igår (søndag), og i løbet af weekenden har jeg sovet noget der ligner 5-6 timer, så jeg er fuldstændig smadret igen idag. Men jeg er igang med eksamenstingene, for jeg skal jo til eksamen lige om lidt (øv øv). Lørdag var jo dagen, hvor udstillingen var. Og der var et godt humør, desværre blev dagen bare alt alt for lang (og det er vi virkelig kede af!). Men selvom der var nogle fejl (og irritationsmomenter), så synes jeg faktisk at det gik fint nok.

Jeg havde jo alle tre banditter med, og de vandt faktisk alle sammen på udstillingen – og det kom virkelig bag på mig. For jeg ved jo at de har ‘mangler’, hehe. Men heldigvis talte det ikke så meget i forhold til den samlede vurdering. Jeg prøvede at tage billeder af dyrene med deres præmier .. Men ja .. Dyrene var ikke med på idéen.
Rofus drengen var så heldig at vinde ‘Nadias Silverpris’, fordi han mindede Nadia om en ilder hun engang havde. Jeg er virkelig glad for den pris, for det betyder jo at hun synes Rofus er lige så skøn, som jeg synes han er. Jeg vandt en vase (den Rofus står i) og et glas med lys i. Super dejlig præmie!
Derudover vandt Rofus også en 4. plads (med 97 point). Han var til recall, så han kunne faktisk have vundet en 2., 3. eller 4. plads. Men bare det at han vandt noget, er jo sindssygt. For han har en grim hale og så er han rigtig lille.
Hahah. Jeg undskylder lige billedet, men ud af aallle de billeder jeg tog af Tello, var det her faktisk det pæneste. Grimme dyr! 😀 .. men han vandt også en 4. plads (med 96 point). Han fik bare af vide, at han var for fed, men det vidste vi godt.
Og så har vi min lille Mailo, som også vandt en 4 plads (med 94 point). Han fik af vide, at han var for tynd og at vi skulle give ham noget federe mad – men vi kæmper! For dyret gider ikke spise. Ihj! Derudover vandt han også en ‘Dommer Sekretær Favorit’. Fordi sekretæren synes han var sød og legesyg.

En tanke om "The Dooking Ferrets Show, 2011."

 1. Anonymous

  This kind of mulch s also more natural looking
  than other mulch choices out there for the delicate look of flower gardens.
  Owning a regular lawn mower does not mean you have
  to give up on mulching your yard;
  you just have to be willing to do some work. Depending on
  the density of the mulch, one should lay two to six inches of mulch over topsoil in the vegetable garden.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *