Eksamenshalløj, del 1.

Jeg er igang med eksamen .. Og jeg synes det går alt for langsomt fremad. Men jeg ville da lige vise hvad jeg har fået lavet indtil nu. Hehe. Derudover har jeg nogenlunde styr på, hvad det er jeg vil SIGE til eksamen, så det er egentlig bare de resterende produkter der skal færdiggøres. Zzzz. Godt at når ugen er omme, er eksamen overstået!

Jeg manglede lige at lave et fuglehus i forhold til det vi har lavet i løbet af de her 3 år – så det fik jeg lavet med (stor) hjælp fra farmand! Så mange tak. Jeg kan godt lide, at den ser så naturlig ud.
Derudover har jeg jo fået lavet grunden til mit hulemaleri – som jeg gør færdig i morgen. Det er bare hvid akrylmaling på kulissepapir. Og så er der blandet kaffe, jord og alt muligt andet i malingen. Glæder mig til at se det helt færdige resultat. (det er mit jord-projekt)
Derudover har jeg jo også gang med et ‘vand-projekt’. Så jeg fik den idé at prøve at male med isterninger, som jeg jo har brugt til min skulptur (og som jeg skal prøve at lave igen, da jeg ikke kunne få alle ud af isterning dimsen, og opgav) .. Jeg har så brugt dem til at tegne med. Der var dog ikke nok maling i dem, så der er nye i fryseren med mere farve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *