Pakke pakke pakke ..

Jeps. Jeg er igang med at pakke! Jeg drager jo mod Hammerum Hallen idag, for i morgen er der jo The Dooking Ferrets Show. Vi tager derop idag, for at sove i hallen sammen med dommerne og nogle andre =) .. Det skal nok blive super hyggeligt.

Jeg har dyrene ude lige nu, for jeg må indrømme at jeg har ret dårlig samvittighed over at de skal være i et bur i hele dagen i morgen – det er også derfor jeg har taget løbegården med (og selerne), for så kan de da komme ud og rende lidt. Det er lidt irriterende, at jeg SKAL have buret med – men Rofus kan hoppe over løbegården, så det dur jo ikke. Jeg smed lige en film ind, så kan I se hvad jeg mener. hehe.
Nu skal jeg bare igang med at pakke til mig selv. Hmm. Godt at det sidste tøj er i vaskemaskinen, så jeg vælge og vrage i alt mit tøj. Hehe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *