The Dooking Ferrets Show!

Uuuh! Nu er det snart, det er faktisk lige om lidt! Det er nemlig på lørdag at vi åbner udstillingen – og jeg glæder mig som et lille barn! .. Vi er ved at have styr på det hele (ikke helt, men næsten), så det skal nok blive godt!

Derudover har jeg fået lavet mig en huskeliste. For bliver simpelthen nødt til at skrive alt det ned, som jeg skal have med. For jeg synes der er en del. Hehe. Jeg kom i tanke om at vi havde en huskeliste på forummet, så den har jeg da tænkt mig at benytte mig af.
Ting til dyene:
 • Løbegård
 • Tæpper
 • Vandflaske
 • Madskål
 • Mad
 • Tørret Kallun
 • BARF
 • Zoolac
 • Vitaminpasta
 • Bakke
 • Grus
 • Skovl
 • Poser
 • Vådservietter
 • Vatpinde
 • Negleklipper
 • Neglefil
 • Seler
 • Vaccinationspapirer
 • Transportkasse

Ting til mig selv:
 • Kamera
 • Desinficerende væske
 • Håndcreme
 • Penge
Og derudover skal jeg selvfølgelig have alle de lækre sponsorater med! Uh, hvor jeg altså glæder mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *