Skildpadden Volmer!

Jeg skrev i et tidligere indlæg, at jeg var begyndt på et nyt maleri. Jeg vil gerne præsentere jer for Skildpadden Volmer. Han er endnu ikke helt færdig, men I skal da lige se hvordan det ser ud indtil nu. (og som I kan se, så mangler græsset også lige at få en gang mere så det er ensfarvet).

Jeg overvejer lidt om jeg skal have lavet noget i himlen på billedet, for jeg synes billedet er meget grøn og blå. Hm. Og måske også lige få lidt spil i skjoldet på Volmer, for han er meget … grøn. Men ellers, så er han da sød at kigge på. Hehe.
Jeg er jo egentlig igang med eksamenshalløj, men nu holder jeg lige lidt pause (for det må man gerne indimellem). Jeg har fået sat nogle isterninger i fryseren – skal bare lige se om jeg kan finde nogle andre ‘former’ for isterninger, i stedet for bare små firkanter. Mon ikke man kan købe sådan noget i Føtex?

2 tanker om "Skildpadden Volmer!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *