Kan I mon gætte ..

.. Hvad det her skal blive til?

Jeg er dog kun halvvejs. Der skal i alt være 40 striber, og indtil nu er der (desværre kun) 15 striber. Men det er ikke et hasteprojekt, så mon ikke den bliver færdig – engang? .. Jeg får bare så ondt i min hånd af at hækle, så tror måske jeg gør et eller andet forkert. Hehe. Jeg elsker farverne – synes de er friske og dejlige at se på, hvilket de også skal være til det jeg skal bruge det til.
Det er mit andet hækleprojekt. Det første var jo grydelapper til Julie, som jo blev så frygtelig grimme. Haha. Men indtil videre ser det her da okay ud. Dejlig ens hele vejen igennem – for det var grydelapperne ikke. haha. Det havde måske også været nemmere at lave, hvis det bare var samme farve hele vejen igennem .. Hm. Det må jeg tænke på næste gang. Hehe. Havde bare de her farver, og ville gerne bruge dem ALLE sammen.
/ Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *