Ej .. Ups!

Ej, jeg havde jo glemt at give Ingolf øjnbryn! Hvad bilder jeg mig dog ind! Så det har jeg lige lavet .. Så nu er han færdig, og klar til at flyve fra reden 🙂 ..

Jeg synes han er super skøn, og ville se godt ud med 2 søskende til at hænge ved siden af ham. Hvem ved, måske får jeg lavet en søster i pink også på et tidspunkt.
Derudover er jeg igang med et nyt maleri. Jeg er gået fra og til ved dette, fordi jeg samtidig er igang med eksamen og også har sindssygt ondt i mit hoved (som om det er noget nyt). Så lad mig præsentere jer for skildpadden. Han måler også 30x30cm, ligesom Gertrud gør.
Som I kan se er der laang vej igen, men ville bare lige vise jer ham. Jeg er dog stadig lidt i tvivl om jeg er helt tilfreds med måden jeg har tegnet fødderne på. Skille (skildpadden hjemme ved mor og far) har negle, men det ville bare se voldsomt ud på et billede. Så skal have fundet noget der er pænt og sødt. Hmm. Så idéer modtages gerne!
/ Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *