Mmmmh .. Pizzasnegle.

Normalt bager jeg ikke sådan helt vildt, men jeg fik lige lyst idag. Jeg havde lyst til pizzasnegle, så det købte jeg ind til, da jeg alligevel var et smut i Kvickly. Og så gik jeg igang i køkkenet – eller igang og igang. Det tog 10min. så var det lavet og så skulle det bare have 15-20min i ovnen.

De er måske ikke super kønne og de ligner måske ikke ligefrem snegle – men de smager SUPER godt! Jeg kan godt lide ost og var egentlig bange for, at der ikke var nok ost på – det kan jeg så fortælle, at der er RIGELIG ost på. Det er faktisk ligefør det er ost med lidt tomat og brød. Hehe.
Jeg har lige til en portion mere, så overvejer at gå over og købe noget kød af en art og putte i, så der er to varianter (og så skal der måske lige lidt mindre ost på. Hehe) Det må jeg se til. Ligenu sidder jeg i natbukser, fordi jeg spildte tomatsnask ud over mine bukser. Hehe.Derudover har jeg fået 16 faste læsere! Jeg er beæret over, at der er nogle der læser med fast på min blog. Det er altid dejligt =D .. Måske man på et tidspunkt, skulle lave en give away .. Hmm. Det må tiden vise! =D

3 tanker om "Mmmmh .. Pizzasnegle."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *