Lidt af ler

.. Og så er folk hurtige til at Sigrid ‘jamen skulle du ikke lave eksamensopgave’? Og, jo. Det skulle jeg – og det er også det jeg er igang med. Vi skal nemlig udover det skriftligt også medbringe alle de produkter vi i løbet af uddannelsen har æavet, samt medbringe noget nyt, ift. Til det skriftligt vi har lavet (ja, det er noget skrammel) ..

Vi har lært, at det er en rigtig god ide at lave procesbilleder, for når det – som det er – fx er ler, ved man ikke hvad der kan ske med det, når det kommer ind i bålet/ovnen. Og så nu hvor jeg alligevel havde taget billederne, så kunne jeg jo lige så godt dele dem med jer =)


Så blev der lavet lidt perler. De skal lige tørre, og så skal de en tur over bålet. Om de skal farves bagefter, ved jeg endnu ikke. Tvivler … Men som i kan se, er de allerede flækkede lidt, fordi de er ved at tørre. Øv!


Så er der blevet lavet en tæskeskål. Og så tænker i sikkert hvad det mon er. Men det er faktisk bare en skål, hvor man har ‘tæsket’ leret inden, så det er blød og nemt at arbejde med.


Og så har jeg fået lavet mine to figurer. De tog faktisk sindssygt lang tid at lave, for ville gerne have de var ens – og som i kan se, så lykkedes det ikke særlig godt .. Desværre. Jeg har en ide om, måske at farve dem med krakeleringslak bagefter .. Men om det bliver inden eller efter eksamne – det må tiden vise =)


Her er alle tingene. Og hvis min mor så læser med, vil hun sige ‘ej, Christina .. Du leger da ikke med ler på din nye dug!’ .. Og nej, mor. Det gør jeg ikke. Jeg havde lidt over en halv meter i overskud, som jeg har brugt til underlag. Hehe. Så helt dum er jeg altså ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *