Nejnejnej …

.. Det sker bare ikke!

Jeg ville fjerne dugen fra vores spisebord, fordi jeg havde brugt det til underlag da jeg malede – og derfor var blevet frygtelig grimt … Men det skulle jeg bare aldrig have gjort. For prøv at se, hvilket syn jeg fik da jeg fik voksdugen af bordet …

.. Jeg var helt mundlam. Dugen har sat så godt fast (men ved ikke hvorfor?) at den har ‘spist’ malingen på bordet?! … Nu SKAL jeg jo have en voksdug på altid (eller også kan jeg male bordet igen, men det var et kæmpe projekt – så det bliver i hvert fald ikke indenfor den nærmeste fremtid)
Men jeg valgte så at købe en anden voksdug, så jeg kunne få dækket det frygtelige bord. Jeg valgte en hvid dug – for det har vi faktisk aldrig prøvet, og så blev jeg enig med mig selv om at så måtte lys m.m. give farve. For var helt vild med den, hvid men alligevel ikke kedelig.
Dugen er dog lidt krøllet – efter at den kære ekspedient bare nærmest krøllede den sammen og stoppede den ned i en pose – men tror I ikke, at den selv bliver flad? Eller er der noget jeg skal gøre ved den? Udover at bande lidt af den .. Hehe.
Derudover er jeg alene hjemme i den her uge. Kæresten er taget på skole … Og jeg HADER det. Selvom det kun er 7 timer og 30min siden siden jeg kørte ham til Skjern, så han kunne nå toget – så savner jeg ham allerede. Ihj .. Så er det sgu lang tid til fredag!

4 tanker om "Nejnejnej …"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *