Kan I huske ..

.. at jeg efterlyste The-poser?

Nu har jeg fået en god stak fra svigermor, og så tænkte jeg at jeg ville prøve. Det tog en del tid at få dem til at være lige lange og alt det der, og jeg valgte at tape alle sammen – selvom der var nogle af dem der havde sådan noget folie på (men så var de alle ens).
Jeg gik så igang med at folde og folde og folde, og nu har jeg brugt alle stykkerne. Men jeg må ærligt indrømme, at det slet ikke blev så pænt som jeg havde håbet. Faktisk synes jeg det ser rodet og ‘forkert’ ud. Hvad synes du?
Jeg har derfor valgt, at jeg ikke har behov for flere the-poser. Så hvis der er nogle af jer dejlige mennesker der valgte at gemme the-poser til mig .. Så er jeg meget interesseret i dem I HAR samlet, men jeg ønsker ikke at I samler flere til mig.
(Undskyld de dårlige billeder – men de er taget med mobilen.)

6 tanker om "Kan I huske .."

 1. Christina

  Ja, jeg har også overvejet at prøve at lave dem i en farve istedet. Men nu må vi se 🙂 – jeg har så mange projekter igang, at det ikke bliver lige nu.

  Svar
 2. Basuna

  Jeg vil give dig ret i at det ser rodet ud, med alle de forskellige teposer…. jeg har dog set dem hvor der kun er brugt den samme tepose til en hel taske og det er pænt.

  Svar
 3. Stubba

  Annette Nielsen: Jae. Jeg tror også det bliver meget pænere, hvis det kun er et par designs jeg vælger at holde mig til. Nu må vi se – det her synes jeg i hvert fald ikke om 🙂

  Daisy Olsen: Haha =D .. Men ja .. Det dur ikke som det ser ud.

  Anonym/Mia Eriksen: Tak 🙂 .. Men jeg tror altså, at hvis jeg skal fortsætte – så bliver det med fx. kun Pickwick poserne.

  Svar
 4. Annette Nielsen

  Jeg er faktisk ret sikker på, at hvis du samler RIGTIG mange.. og så måske kun bruger 2-3 designs når du laver noget – så kunne det se fed ud.
  Men enig i, at der med alle de forskellige poser – ser det noget rodet ud.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *