En række mere på tasken ..

.. Jeg er kommet et (meget lille) skridt videre med min taske af papirsflet, og hold da op hvor tager det lang tid! Jeg fik lavet en række mere idag – det er 52 led, som skulle klippes, tapes og foldes. Jeg har lyst til snart at være færdig, for er rigtig spændt på hvordan den kommer til at se ud …

Som I kan se, så er det faktisk kun bunden der er lavet nu. Jeg håber at man, når næste række kommer på, begynder at kunne se faconen i tasken. For det kan man ikke rigtig nu. Så der mangler vel .. 5-6-7 rækker endnu, for at den har den rigtige højde.
Jeg er blevet spurgt hvad jeg bruger, når jeg syer taskerne sammen. Jeg bruger almindelig bomuldsgarn, for jeg synes det holder bedst – og det skærer ikke i papiret, som almindelig sytråd gør. Derudover bruger jeg min lyserøde nål (som I også kan se på billederne) .. Den er af plastik, og gør at jeg ikke syer igennem papiret.

3 tanker om "En række mere på tasken .."

  1. Stubba

    Taak skal I have! 🙂

    Bunden er lavet med ehm .. To rækker der er sat sammen og syet sammen (lidt ala når man laver en kurv) .. Gav det mening? hehe.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *